Keuze-opleidingsonderdeel Buddy Project

Beste student,

In academiejaar 24-25 heb je in fase 2 en fase 3 KLP/SPP én A&O de mogelijkheid om te kiezen voor het keuzeopleidingsonderdeel Buddy Project.

Buddy Project-020724 (1)

ALGEMENE INFO

In onderstaande video kunnen jullie alvast algemene informatie vinden over het opzet van dit opleidingsonderdeel:

Meer gedetailleerde informatie over de leerdoelen, onderwijs- en evaluatieactiviteiten kan je lezen in de ECTS-fiche van dit opleidingsonderdeel. Neem dit aandachtig door om te weten wat je mag verwachten en wat wij van jou verwachten als je dit opleidingsonderdeel kiest.


NOG TWIJFEL?

In dit filmpje vertellen we leerlingen uit het 6e jaar secundair onderwijs wat een buddycoach voor hen kan betekenen. Dit wordt meteen concreet gemaakt door een getuigenis van een leerling die een buddytraject heeft doorlopen. Opgepast: na dit filmpje wil ook jij voor leerlingen het verschil gaan maken!


PLANNING

Wil je graag zicht op de spreiding van de contactmomenten en de belasting? Neem dan eens een kijkje in dit jaaroverzicht (onder voorbehoud van wijzigingen) om de haalbaarheid voor jou in te schatten. Je zal zien dat er ook avonduren zijn ingepland of dagen die ook voorzien zijn voor werkplekleren. Weet dat we je aanwezigheid verwachten op de voorziene contactmomenten! Je kan dit jaaroverzicht hier ook downloaden. 

Afbeelding1
Afbeelding2

INTERESSE ?

Heb je alle informatie goed doorgenomen en heb je interesse om dit als keuzevak op te nemen in 24-25? Laat je interesse dan weten door een mail te sturen naar lies.vanoevelen@thomasmore.be ten laatste op 9/9/2024. We nemen dan even contact op met jou om nog wat toelichting te geven en te peilen naar je motivatie.

Weet dan dat het aantal plaatsen beperkt is om organisatorische redenen. Hoe vroeger je je interesse kenbaar maakt door te mailen naar lies.vanoevelen@thomasmore.be, hoe meer kans je maakt om dit vak te kunnen volgen. Ook met je motivatie houden we rekening.  Tegen 12/9/’24 wordt de selectie bekend gemaakt en weet jij met zekerheid of je dit vak kan volgen. Data zijn onder voorbehoud van wijzigingen. 

 

WAT MOET IK DOEN VOOR MIJN ISP ?

Word je geselecteerd, dan boeken wij het opleidingsonderdeel voor jou in! De selectie wordt pas bekend gemaakt vanaf 12/9. De ISP toepassing gaat al eerder open (9/9). Bij het invullen van je ISP vink je best een alternatief keuze-opleidingsonderdeel aan (dat je zou willen volgen als je niet geselecteerd zou zijn). Op die manier ben je er zeker van, dat als je niet geselecteerd bent, je kan aansluiten bij een ander keuze-opleidingsonderdeel waar je interesse naar uitgaat.

 

VRAGEN ?

Bij vragen over dit opleidingsonderdeel mag je steeds contact opnemen met lies.vanoevelen@thomasmore.be of op het nummer +32 3 432 19 72.