Tot wanneer kan ik me inschrijven?

Je kan je inschrijven aan de opleiding Toegepaste psychologie als je voldoet aan de diploma– en taalvoorwaarden. Indien je niet voldoet aan de diplomavoorwaarden, dan kan je hier meer informatie terugvinden over de bijzondere toelatingsprocedure die je eventueel kan volgen. 

Voorinschrijven – wat is dat?

Indien je nog niet voldoet aan de inschrijvingsvoorwaarden, maar je wil op de hoogte gehouden worden over wanneer de inschrijvingen starten, dan kan je je voorinschrijven aan de opleiding. De voorinschrijving is niet bindend. Je hoeft je dus niet in te schrijven als je een voorinschrijving deed. 

Inschrijven

Als je helemaal zeker bent van je studiekeuze, kan je je inschrijven aan de opleiding. Deze stap is wel bindend, wat maakt dat je dan een factuur van inschrijving ontvangt en dat je vanaf dan een Thomas More-student bent.

Inschrijven tussen 30/06 – 27/09

De inschrijvingen voor academiejaar 2023-2024 starten vanaf 30 juni 2023. Indien je inschrijft tijdens de periode van 30 juni tot en met 27 september, kan je alle opleidingsonderdelen van de opleiding opnemen.

Na 27 september

Na 27 september kan de opleiding ervoor kiezen om beperkingen op te leggen qua inschrijvingen. Via deze link vind je terug welke beperkingen er zijn.

Inschrijven in het tweede semester

Je kan ook inschrijven vanaf het tweede semester. Meer informatie vind je hier. Na de tweede woensdag van het tweede semester (21/2/24) kan je niet meer starten aan de opleiding.