Stap 1
Je maakt een afspraak met de inclusiecoördinator (zorg.tp@thomasmore.be ). De inclusiecoördinator zal inschatten of je in aanmerking komt voor een apart statuut, waardoor je wat extra mogelijkheden krijgt. Daarnaast kijkt de inclusiecoördinator natuurlijk ook samen met jou of jouw verwachtingen in lijn liggen met wat de opleiding je kan aanbieden.
Bij positief advies van de inclusiecoördinator ga je naar de volgende stap.
Stap 2
Je hebt een zorgvraag? (dyslexie, dyscalculie, …)?
Je dient je officiële aanvraag in bij de inclusiecoördinator (zorg.tp@thomasmore.be). De zorgcoördinator zal samen met jou bepalen wat je juist moet aanleveren van informatie.
Ben je werknemer?
Je dient je officiële aanvraag in bij de inclusiecoördinator (zorg.tp@thomasmore.be). Voor het statuut van werkende student moet je aantonen dat je aan het werk bent voor ten minste de helft van wat binnen jouw arbeidssector als een voltijdse tewerkstelling geldt.
Dan doe je dit a.d.h.v. (een kopie van) je contract. Wanneer er met dagcontracten of wisselende weekcontracten wordt gewerkt, nemen we, voor het gemiddelde aantal uren per week, de laatste maand in beschouwing.
Werk je als zelfstandige?
Dan kan je je aanvraag indienen via deze link.
https://www.thomasmore.be/studenten/studeren-en-ondernemen/studeren-en-ondernemen-statuut-student-ondernemer
Werk je niet officieel maar zorg je voor je gezin?
Je dient je aanvraag in bij de inclusiecoördinator (zorg.tp@thomasmore.be). Samen wordt er bekeken of er mogelijkheden zijn naar een verlicht traject.
Stap 3
Na intern overleg tussen de trajectbegeleider, de inclusiecoördinator en de ombuds, krijg je de boodschap of je aanvraag bevestigd wordt. Als je aanvraag wordt bevestigd, kan je faciliteiten krijgen en indien gewenst een verlicht traject volgen.