TP SSB – Samen studeer je beter!

Studieloopbaancoaching

Gestart aan de opleiding of reeds eerder bezig aan de opleiding? Je opleiding staat graag dicht bij jou en wil je verder ondersteunen bij je opleiding. Zo zal elke student een studieloopbaancoach krijgen.

Benieuwd wie je coach is? Kijk dan hier. Je krijgt ook het hele jaar lang mailtjes van hem/haar. Ontvang je er geen? Neem dan even contact op met ssb.tp@thomasmore.be Dan kijken we het even na voor je.

We maken de verdeling in de loop van de maand oktober. Wil je al bij de start van de opleiding contact opnemen met een studieloopbaancoach? Stuur dan even een mail naar ssb.tp@thomasmore.be

Interesse in wat we doen? Bekijk ons filmpje

Waarvoor kan ik mijn studieloopbaancoach contacteren?

Studietrajectbegeleiding

Vragen over vrijstellingen, tolerantiekrediet, samenstelling studiepakket (ISP), …

Studiebegeleiding

Je wil je studiemethode verbeteren, je bent op zoek naar informatie over hoe je met uitstelgedrag moet omgaan, …

Psychosociale begeleiding

Je studieloopbaan loopt vast door je psychisch welzijn, je bent op zoek naar een faalangsttraining, je hebt nood aan een gesprek, …

Groepsaanbod

TP-buddy

De tijd van je leven, dat studentenleven!  En dat contact leggen om samen te genieten van het studentenleven is niet altijd zo makkelijk… Misschien is dat bij jou ook wel het geval? We helpen je graag op weg. Zoek jij een (extra) maatje of maatjes om samen te studeren, die vriend(in) om tijdens de pauzes wat te kletsen of om samen op pad te gaan?  Iemand die jou motiveert en andersom? Dan ben je hier aan het juiste adres! 

Interesse: vul dit digitale formulier in of stuur een mail naar ssb.tp@thomasmore.be als je graag je vraag individueel wil toelichten.

Je hebt hier de tijd voor tot en met 22 oktober ‘23. Daarna gaan we aan de slag en brengen we jou in contact met een andere student of een groepje zodat jullie voor elkaar het verschil kunnen maken! 

Studievaardigheidstraining

De overstap naar het hoger onderwijs is best een aanpassing. Je hebt geen toetsen meer die je verplichten om de leerstof te verwerken, je leerkracht merkt niet meer op of je in de les zit, je hebt minder les terwijl je je leerstof meer zelfstandig moet verwerken, plots veel multiple choice examens, grotere hoeveelheden te verwerken, …

Daarom bieden we je een studievaardigheidstraining aan die aansluit bij onze opleiding en je slaagkansen effectief verhogen.

Meer info

Psychosociale trainingen

Als hogeschoolstudent moet je studeren… dat hoort er nu eenmaal bij. Maar dat is vaak makkelijker gezegd dan gedaan! Het zou kunnen dat het een tikkeltje te veel wordt, de hoeveelheid, de planning. Dat is niet abnormaal. Stress, uitstelgedrag, faalangst,… het overkomt de besten.

Maar je staat er niet alleen voor. Ontdek hier hoe we jou kunnen helpen steviger in je schoenen te staan!

Meer info